Foredrag fredag den 28. februar

Sophia Seminariet Inviterer til foredrag fredag den 28. februar kl. 17.00 Ved landsformand for Antroposofiske Selskab og lærer på Skanderborg Skolen Niels Henrik Nielsen.

Opdragelse til frihed

Et af steinerpædagogikkens store mottoer er: ”Opdragelse til frihed”. Men, hvad vil det overhovedet sige? Forudsætningen for at opdrage til frihed er, at man i det mindste har en forestilling om, hvad frihed er. Dernæst må man så vide, hvilke metoder der kan føre til, at ”det unge menneskes ånd i fuld frihed kan træde ind i livet”. I et samfund, hvor menneskets frihed begrænses mere og mere, er dette spørgsmål måske mere aktuelt end nogensinde.

I anledningen af 100-års jubilæet for grundlæggelsen af den første Waldorfskole, har Sophia Seminariet inviteret en række foredragsholdere til at komme og fortælle om forskellige initiativer, udsprunget af Rudolf Steiners impulser.

Sted: Vidar Skolen, Brogårdsvej 63, 2820 Gentofte. Fri entré.