Foredrag 20. september

Sophia Seminariet inviterer til
foredrag fredag den 20. september kl. 17.00


Hvorfor biodynamisk kvalitet – er økologisk ikke godt nok?
Foredrag og dialog om lighederne og forskelle mellem økologisk og biodynamisk dyrkning og ernæringskvalitet.

Biodynamiske fødevarer er økologiske – men de er mere end det. Hvad er dette ”mere”, og gør det nogen forskel for jordens frugtbarhed, planternes sundhed og kvaliteten af produkterne som fødevarer? Hvad er grunden til, at flere økologer nu lægger om til biodynamisk dyrkning og at mad- og vinfolk i stigende grad vælger biodynamiske varer?

Og ikke mindst: hvilken relation mellem antroposofisk pædagogik og biodynamisk ernæring ønsker (behøver?) vi i fremtiden?
Det er nogle af de spørgsmål, vi vil komme ind på – plus dem, deltagerne bringer ind i samtalen.

Klaus Loehr-Petersen. Projektleder og informationsansvarlig i Foreningen for Biodynamisk Jordbrug, Økologiens Hus, 8230 Åbyhøj. Uddannet materialist, har arbejdet mange år med jordbrug, ernæring og kostvejledning. Bestyrelsesmedlem i bl.a. Biodynamisk Forskningsforening og Merkur Andelskasse.

Tidspunkt: Fredag den 20. september kl. 17

Sted: Vidar Skolen, Brogårdsvej 63, 2820 Gentofte Entré: Fri