Foredrag fredag 8. dec. 2017

Microsoft Word - Fredags Overskrift.docx

Sophia Seminariet inviterer til fredagsforedrag den 8. december kl. 17.00 ved seminarielærer Anders Høier:

”Læring som udviklingsvej
– en tidssvarende metode i en højteknologisk tidsalder”

For snart 100 år siden blev jegets pædagogik født! I barnets udvikling taler vi om jeg-oplevelse, jeg-følelse og jeg-bevidsthed. I denne udvikling, hvor barnets jeg griber sjælekræfterne i handlinger, følelser og tanker, er Steinerskolernes læreplan og kunstneriske virke fødselshjælpere. Ikke kun menneskets egocentriske ”mig” udfolder sig, men barnet får hjælp til at nå frem til et socialt og moralsk liv i frihed!

Hvor lever menneskets jeg, og hvad er dets miljø?
Hvad er fantasikræfter, og hvad er deres miljø?
Kunst og fantasi hører sammen, men hvordan?

Foredraget er en videreføring af temaet fra den 17. november, men kan høres uden at have deltaget før!

Husk det er gratis og alle er velkomne

Fredag den 8. december kl. 17
Vidar Skolens Eurytmisal
Brogårdsvej 61, 2820 Gentofte