Foredrag fredag d. 22 november

Helsepædagogikkens historie begyndte, da  der var nogle elever i den første Waldorfskole, der havde behov for en anden undervisning. Rudolf Steiner holdt på opfordring en serie foredrag for en gruppe helsepædagoger, terapeuter og læger, og han skabte en impuls båret af et nyt syn på  mennesker med behov for særlig sjælepleje, som det blev kaldt dengang.
Hvor står hele impulsen i dag, og hvad har optaget sindene igennem tiden?

Vi drøfter den ændring, der er sket, nu hvor en del af børnene med udviklingsforstyrrelser er i de almindelige skoler.

I anledningen af 100-års jubilæet for grundlæggelsen af den første Waldorfskole, har Sophia Seminariet inviteret en række foredragsholdere til at komme og fortælle om forskellige initiativer, som er udsprunget af Rudolf Steiners impulser.

Lisbeth Kolmos er læge og tidligere leder af Marjatta.

Tidspunkt: Fredag den 22. oktober kl. 17

Sted: Vidar Skolen, Brogårdsvej 63, 2820 Gentofte, Fri entré