Foredrag fredag 20. apr. 2018

Microsoft Word - Fredags Overskrift.docx

Sophia Seminariet inviterer til fredagsforedrag den 20. april 2018 kl. 17.00 ved seminarielærer Ove Frankel:

“Om Gabrielle Münter”

Gabrielle Münter var den eneste kvindelige kunstner i den gruppe af kunstnere , der kaldte sig ‘Blaue Reiter’. Sammen har kunstnerne fra Blaue Reiter forvandlet vores opfattelse af naturen, af farvernes virkninger, af kunstens rolle i samfundet mm. Gabrielle Münter var en central og ukonventionel kunstner og virkede inspirerende på kunstnerne Kandinsky, Marc og Klee, ligesom de virkede inspirerende på hende. Gabrielle Münter er dog forblevet mindre berømt end hendes mandlige kolleger.

Foredraget vil vise om det var rimeligt?? og det kan også ses som en optakt til forårets store udstilling: Louisiana åbner en udstilling med titlen ‘Gabrielle Münter’ den 3. maj.

Fredag den 20. april 2018 kl. 17
Vidar Skolen
Brogårdsvej 61, 2820 Gentofte
Fri entré